Winkel

Aan onze winkelpagina wordt hard gewerkt, om deze zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. De Straatraad zal dan ook meer diensten/ producten kunnen aanbieden.

Tot het zover is, kun je onze Straattour gewoon op de “ouderwetse” manier boeken.

Straattour

Een unieke kans om een keer te kijken in het dagelijks leven van een dak- en/of thuisloze in Breda.

Onze Straattour, is een rondleiding door en, rondom het centrum van Breda en, leidt langs de plaatsen die belangrijk zijn in het dagelijks leven van daklozen en thuislozen in onze stad.

Onze gidsen zijn allen ervaringsdeskundig, zij zijn zonder uitzondering dakloos of thuisloos, of zijn dat, in een niet zo ver verleden, geweest.

Tijdens een stadswandeling, voeren onze gidsen je langs plaatsen die van algemeen belang zijn in het leven op straat, maar ook langs één of meer plekjes die een grote rol spelen in hun persoonlijke verhaal. Afhankelijk van hoe groot de groep deelnemers is, gaan er meerdere gidsen mee voor een stadswandeling.

Jij, als deelnemer, wordt aangespoord , om onderweg de dialoog aan te gaan met de mensen van ons team. Zij vertellen uit hun eigen ervaringen, om te antwoorden op je vragen.

De kosten voor een Straattour bedragen € 15,00 per deelnemende persoon. De minimale groepsgrootte voor deelneming: 5 personen.

Interesse? Vul dan ons contactformulier volledig in, met als onderwerp “Ik wil meer weten over”. Wij nemen daarna z.s.m. contact met je op.