Repaircafé m.m.v. team Straatraad.

Breda, 13 februari 2016 – Weggooien is zonde, als je het ook kunt repareren! En voor de mensen met een kleine portemonnee, is het gratis.

Dat de voorzitter van de Straatraad een druk baasje is, is niet echt een schokkend nieuwtje. Naast het voorzitterschap, vertegenwoordigt hij ook de bewoners van de DSV (Doorstroom Voorziening) in de cliëntenraad SMO, is hij druk doende met het kookproject bij Talentenfabriek De Faam en, heeft hij de taak van Barbeheerder bij Tientjes aan het Rondeel op zich genomen. En bij Tientjes, kwam het concept Repaircafé onder zijn aandacht. Een inloop-moment voor mensen met een klein budget, waarvoor dure reparaties of een nieuwe aankoop niet is weggelegd. Deze editie van het Repaircafé, wist het team reparerende vrijwilligers zich versterkt met een team dak- en thuislozen, meegebracht door de Straatraad, dat met alle plezier een steentje wilde bijdragen.

Home » Repaircafé m.m.v. team Straatraad. » 2016-02-13 Repaircafé Breda
298
303
299
304
300
246
301
302